Podpri nas

Skrbnik Prulčkovega programa — kulturni zavod Prule deluje v javnem interesu na področju kulture.
Nameni nam del dohodnine.
Izpolni obrazec in ga pošlji na svoj davčni urad.
Obrazec lahko dobite tudi za šankom Prulčka!

JuicyJuice Root Elements with iLLspokinn

Deep & Soulful Music vajb z DJi, ki poskrbijo da se Ljubljana mesto v Prulčku zaziba vsak mesec.

Tokrat bo džus zamešal gost DJ in live performer ILLSPOKIN, ki bo gostoval na turneji po Evropi.

iLLspokinn že več kot desetletje s svojim glasbenim in pripadnostnim izrazom predstavlja v New Yorku enega izmed temeljev hip-hop scene. Poleg številnih solo nastopov, iLLspokin v New Yorku deluje kot organizator uspešnih in odmevnih glasbenih prireditev. Je soustanovitelj in gostitelj "Freestyle ponedeljkov", enega izmed najstarejših freestyle hip-hop odprtih mikrofonv v New Yorku. Freestyle Mondays pravkar vstopajo v svojo enajsto leto delovanja in so s svojimi novejšimi mednarodnimi inkarnacijami zečeli delovati tudi v Pragi in v Franciji. iLL je vsestranski umetnik, ki skozi svojo delovanje postaja eden izmed najvecjih akterjev hip-hop dogodkov v Manhatnu.

V svojem bistvu ROOT ELEMENTS veceri v najglobjem občutku izhajajo iz pravega pomena prvinske soulful plesne glasbe. Ne glede na obliko, spol, simbol, pripadnost. Vsi vabljeni na nepozabne večere! Every Month!!!

DJ, Live Performance: iLLspokin (Brooklyn, NY), www.illspokinn.comJuicyJuice DJs: massio, verdun JuicyJuice is faithfull to soul underground. V organizaciji: Kulturno Drustvo JuicyJuice, Zavod Deridas, Prulcek Bar