Lampret – Škofic duo / Jazz

Details
Date:

18 junija

Time:

20:00 - 23:00

Event Category:

concert

Click to Register: https://www.eventbrite.ie/e/lampret-skofic-duo-jazz-tickets-705313901867
Organizer

Prulček / Zavod Prule

Website: https://www.eventbrite.ie/o/prulcek-zavod-prule-8271389244

Warning: Use of undefined constant IEEPRO_GM_APIKEY - assumed 'IEEPRO_GM_APIKEY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/pvcc11/domains/prulcek.si/public_html/wp-content/plugins/import-eventbrite-events/templates/iee-event-meta.php on line 140
Venue

Prulček - live music venue

2 Prijateljeva ulica, 1000 Ljubljana

Ljubljana, Ljubljana, SI, 1000

Mlada in priznana slovenska jazzista na klavirju in kontrabasu – najlepša in glasbeno najzahtevnejša kombinacija v jazzu

Dva izmed najbolj iskanih mladih slovenskih jazzistov, Jošt Lampret in Nejc Škofic, vabita na koncertno serijo z redko in fascinantno kombinacijo klavirja in kontrabasa – ena najlepših zvenečih in glasbeno zahtevnih kombinacij v jazzu.

Na odru, kjer zaigrata, čarobnost postane otipljiva — njun pogled in neizrečeno razumevanje preseže vsako besedo. Njuna interakcija je kot pogovor med sorodnima dušama, ki odseva bistvo jazza: lepoto spontanega ustvarjanja, harmonijo sodelovanja in čustveno izražanje individualnosti, vse skupaj prepleteno v zvočno tapiserijo.

Na posameznih koncertih se jima pridružijo gostujoči glasbeniki, kar oder spremeni v prizorišče kreativne sinergije, kjer edinstven ton vsakega glasbenika oblikuje dinamično glasbeno zgodbo. Njuna medsebojna kemija prižiga iskrice genialne improvizacije, ki občinstvo vodi na zvočno potovanje skozi skrbno izbrane mojstrovine svetovnega jazza.

Zasedba

  • Nejc Škofic – klavir
  • Jošt Lampret – kontrbas

Ne zamudi dobrih koncertov in sočnih novic

Prijavi se na tedenski napovednik in objave spletnega dnevnika​.

Kaj iščeš?