Štirje jezdeci glasbene apokalipse na oslih – Funk-rock

Details
Date:

February 16

Time:

20:00 - 23:00

Event Category:

concert

Click to Register: https://www.eventbrite.ie/e/stirje-jezdeci-glasbene-apokalipse-na-oslih-funk-rock-tickets-516559542497
Organizer

Prulček / Zavod Prule

Website: https://www.eventbrite.ie/o/prulcek-zavod-prule-8271389244
Venue

Prulček - live music venue

2 Prijateljeva ulica, 1000 Ljubljana

Ljubljana, Ljubljana, SI, 1000

Jezdeci so prekaljeni in lebdijo na višavah glasbene blaženosti. Oslovski galop te popelje v tonske vrhove in raztrgane decibele

Dragi prijatelji in znani obrazi, Predstavljamo vam štirje jezdce glasbene apokalipse na oslih: razgiban kvartet, sestavljen iz prekaljenih profesorjev bluesa. Po glasbenem razodetju, v katerem je vsak jezdec vrtel s svojim edinstvenim repom, so se tokovi življenja zdaj spet združili.

Kaj lahko rečemo o njihovi glasbi? To je psihedelična rock ekstravaganca, ki obuja spomine na 70. leta in pridih funka. Pridružite se nam na nepozabnem večeru glasnega, naelektrenega in nekonvencionalnega klasičnega rocka!

Zasedba

  • Zlatko Djogič – bobni, vokal
  • Miha Ribarič – bas
  • Aleš Uhan – klaviature
  • Julijan Erič – kitara, vokal

Četrtkov Excite! je Prulčkov tedenski tematski cikel, ki ga vodi virtuozni Julijan Erič iz Prismojenih profesorjev. Je edinstven dogodek, kjer lahko v totalni emfazi doživiš old-school blues rock s sodobnim energetskim pridihom. Poslastica za poznavalce glasbe 70-ih in razodetje za ljubitelje novodobnih godb.

Ne zamudi dobrih koncertov in sočnih novic

Prijavi se na tedenski napovednik in objave spletnega dnevnika​.

Kaj iščeš?