Kozmične vrane – blues rock

Details
Date:

17 novembra

Time:

20:00 - 23:00

Event Category:

concert

Click to Register: https://www.eventbrite.ie/e/kozmicne-vrane-blues-rock-tickets-414551754457
Organizer

Prulček / Zavod Prule

Website: https://www.eventbrite.ie/o/prulcek-zavod-prule-8271389244

Warning: Use of undefined constant IEEPRO_GM_APIKEY - assumed 'IEEPRO_GM_APIKEY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/pvcc11/domains/prulcek.si/public_html/wp-content/plugins/import-eventbrite-events/templates/iee-event-meta.php on line 140
Venue

Prulček - live music venue

2 Prijateljeva ulica, 1000 Ljubljana

Ljubljana, Ljubljana, SI, 1000

Vrane so glasne in letijo visoko. Kozmične pa gredo še malo dlje, v tonske višave in jake decibele.

Poznani posamezniki in dolgoletni prijatelji, skupaj pa naelektren trio. Miha in Julijan (iz Prismojenih profesorjev bluesa) na strunah in Borut Rampih (nazadnje ste ga pri nas videli s Pangalaktičnimi grlorezi) na ritmu. V vransko zasedbo se vračajo po daljši pavzi, v kateri je vsaka ptica odprhutala s svojim vetrom, zdaj pa je vreme življenja jato združilo nazaj.

Kaj napisat, ko pa se njihovo krakanje vedno boljše razume in sliši v živo? Pričakuj psihadelični rock jam, Hendrixove spomine, pa še kakšna funk nota zna priti na obisk. Neklasično klasičen in sigurno glasen večer. Pridi si pognat kri po žilah!

  • Zasedba
  • Borut Rampih – bobni
  • Miha Ribarič – bas
  • Julijan Erič – kitara, vokal

Četrtkov Excite! je Prulčkov tedenski tematski cikel, ki ga vodi virtuozni Julijan Erič iz Prismojenih profesorjev. Je edinstven dogodek, kjer lahko v totalni emfazi doživiš old-school blues rock s sodobnim energetskim pridihom. Poslastica za poznavalce glasbe 70-ih in razodetje za ljubitelje novodobnih godb.

Ne zamudi dobrih koncertov in sočnih novic

Prijavi se na tedenski napovednik in objave spletnega dnevnika​.

Kaj iščeš?