Marko Črnčec G.R.O.O.V.E. Session

Details
Date:

24 avgusta

Time:

20:00 - 23:00

Event Category:

concert

Click to Register: https://www.eventbrite.ie/e/marko-crncec-groove-session-tickets-676452637047
Organizer

Prulček / Zavod Prule

Website: https://www.eventbrite.ie/o/prulcek-zavod-prule-8271389244

Warning: Use of undefined constant IEEPRO_GM_APIKEY - assumed 'IEEPRO_GM_APIKEY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/pvcc11/domains/prulcek.si/public_html/wp-content/plugins/import-eventbrite-events/templates/iee-event-meta.php on line 140
Venue

Prulček

Prijateljeva 2, 1000 Ljubljana

Ljubljana, SI, SI, 1000

Mednarodno priznani in uspešni glasbeniki ter dolgoletni prijatelji igrajo energične skladbe iz sveta funka, R’n’B-ja, afrobeata ter fusiona

Nocojšnja izjemna izdaja G.R.O.O.V.E. serije predstavlja briljantne glasbenike, mednarodno priznane umetnike ter dolgoletne prijatelje, ki so hkrati čudoviti poznavalci groova. Ta izjemna zasedba je nastala na pobudo Črnčca, ki poleg klavirja, svojega glavnega inštrumenta, aktivno igra tudi bas kitaro.

Repertoar te energične zasedbe zajema skladbe iz sveta funka, R’n’B-ja, afrobeata in fusiona. Vabljeni so tudi glasbeni solisti in vokalisti, da se pridružijo zasedbi in prispevajo svoj talent na kakšni skladbi. Skupaj bomo ustvarili nepozabno glasbeno doživetje, ki bo vsem prisotnim pričaralo edinstveno vzdušje in vibracije.

Ne zamudite te izjemne priložnosti, da doživite to posebno združenje glasbenih mojstrov na odru. Pridružite se nam in prispevajte svoj glas k tej čudoviti glasbeni avanturi!

Zasedba

  • Marko Črnčec – električni bas
  • Grega Kozar – alt saksofon
  • Tadej Košir – električna kitara
  • Ratko Divjak – bobni

Ne zamudi dobrih koncertov in sočnih novic

Prijavi se na tedenski napovednik in objave spletnega dnevnika​.

Kaj iščeš?

Search