Marko Črnčec G.R.O.O.V.E. Session

Details
Date:

23 oktobra

Time:

20:00 - 23:00

Event Category:

concert

Click to Register: https://www.eventbrite.ie/e/marko-crncec-groove-session-tickets-714522093817
Organizer

Prulček / Zavod Prule

Website: https://www.eventbrite.ie/o/prulcek-zavod-prule-8271389244

Warning: Use of undefined constant IEEPRO_GM_APIKEY - assumed 'IEEPRO_GM_APIKEY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/pvcc11/domains/prulcek.si/public_html/wp-content/plugins/import-eventbrite-events/templates/iee-event-meta.php on line 140
Venue

Prulček - live music venue

2 Prijateljeva ulica, 1000 Ljubljana

Ljubljana, Ljubljana, SI, 1000

Mednarodno priznani in uspešni glasbeniki ter dolgoletni prijatelji igrajo energične skladbe iz sveta funka, R’n’B-ja, afrobeata ter fusiona

Nocojšnja izdaja G.R.O.O.V.E. serije predstavlja briljantne, mednarodno uspešne glasbenike ter dolgoletne prijatelje in čudoviti poznavalci groova. Ta zanimiva zasedba je nastala pred kratkim na pobudo Črnčca, ki zadnja leta ob njegovem glavnem instrumentu klavirju tudi aktivno igra bas kitaro in bobne.

Repertoar te energične zasedbe pa zajema skladbe iz sveta funka, R’n’B-ja, afrobeata ter fusiona. Vljudno vabljeni glasbeni solisti ter vokalisti, da se pridruzijo zasedbi na kaksni skladbi!

Obiskovalci koncerta bodo deležni izjemne glasbene izkušnje s živo energijo in strastjo. Ta dogodek ponuja priložnost za druženje in doživetje skupnega vajba z umetniki in drugimi ljubitelji glasbe.

Zasedba

  • Marko Črnčec – električni bas
  • Samo Šalamon – kitara
  • Gašper Kržmanc – kitara
  • Gašper Peršl – bobni

Foto: Jože Požrl

Ne zamudi dobrih koncertov in sočnih novic

Prijavi se na tedenski napovednik in objave spletnega dnevnika​.

Kaj iščeš?

Search