Poziv ustvarjalcem alternativne kulture

Vabimo vse kreativne, uveljavljene, neuveljavljene, mlade, stare, skratka, vse avtorje in ustvarjalce alternativne glasbene kulture. Prulček bo z veseljem ponudil promocijo ustvarjalcem izvirne in kakovostne glasbene produkcije ...

Kazalo

Zavod Prule in Prulček vabita vse kreativne, uveljavljene, neuveljavljene, mlade, stare, skratka, vse avtorje in ustvarjalce alternativne glasbene kulture, da nam pošljete svoje video in avdio posnetke zvena (tudi plesa), slike, intervjuje, vse, kar diši po novem, drugačnem, obetavnem in alter umetniškem izrazu…

Tudi letos se bo, kot doslej, v Prulčku na polno dogajalo. Zato želimo objaviti prispevke že uveljavljenih ustvarjalcev, tistih s koncertno in studijsko glasbeno kilometrino, pa tudi vseh novih, še neslišanih in nevidenih, a obetavnih posameznikov ali glasbenih zasedb, ki tovrstno promocijo želijo in potrebujejo za njihov vzhod na glasbeni sceni.

Prulček bo z veseljem ponudil promocijo vsem vam, ki ustvarjate izvirno in kakovostno glasbeno kulturno-vzgojno produkcijo in ste presežek na domači glasbeni sceni. Vaše avtorske prispevke bomo objavili na naših kanalih, kot so Patreon (patreon.com/prulcek), na Facebook strani (fb.com/prulcek), instagram profilu in na naši domači spletni strani.

Povezave na svoje avtorske prispevke pošljite na elektronski naslov: program@prulcek.si (prosim, da ne pošiljate datotek!)

Se poslušamo, gledamo, beremo! Saj… tle smo doma.

Deli objavo

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
ne zamudi dobrih koncertov in ostalih prulčkarij

Ne zamudi dobrih koncertov in sočnih novic

Prijavi se na tedenski napovednik in objave spletnega dnevnika​.