Koncertna koma: GLASilnik 8. 11.–?

Pa so še pred rdečimi listi padli koncerti … Kdaj smo nazaj in kaj bo vmes?
mikrofon na odru_glasilnik_featured photo_koncerti

Kazalo

Koronske prulčkarije

Prejšnji teden je bil res žur: od nepozabnega groovy torka in sredinega jazz balzama, do nabitega disco pop petka in okroglega 30. Balkan Open Jam-a v soboto. Je pa ob prihodu listopada nase spet opozoril koronski netopir, ki je razprostrl svoja krila in prekril koncertno nebo …

Ne-sedeče druženje ob glasbi ni v njegovem planu letovanja, naš mali oder v prulski dnevni sobi pa podpira domače druženje, z ramo ob rami, in ne sedenja na označenih križih, zato do nadaljnjega koncertov žal ne bo. Kdaj bo živa glasba nazaj? Ne vemo, vemo pa, da boš dobro muziko slišal_a takoj, ko bo to spet možno. Ker jo je veliko, nas, ki jo imamo radi, pa še več!

V vmesnem času so naša vrata še vedno odprta za zmleto kavno zrno, hmeljsko peno in nežne Šamarje (če veš, veš!) – za odpornost in upanje na boljše čase.

Je pa tale koncertna koma tudi idealen čas, da se prebudi in obudi naš Patreon, kjer nas lahko podpreš, da bo mikrofon prižgan in glasen spet, kmalu, še dolgo! Kot črkoprejko me zanima, o čem bi se pogovarjal_a / kaj bi bral_a do takrat? Piši mi na tukaj, bom zelo vesela predlogov in misli, napačne ideje ne obstajajo! 


Prulčkov tedenski opomnik

  • Bit če bolje! Prulček to ve, ti pa sigurno tudi. Se vidimo na Prulah, ker tam smo doma!
  • Glasbeniki_ce, dejte v odrski tišini vržt oči na našo ‘Moj bend, moj brend’ serijo. Brending je bolj pomemben, kot se sliši, in mogoče ti kaj pride prav – sploh pa zdaj, ko bo ob večerih očitno spet več časa za refleksije v vseh pogledih. 

* GLASilnik je Prulčkov tedenski napovednik, ki napove glasove in glasilke prihajajočega tedna, mimogrede pa na koncu navrže še kakšen kulturni opomnik, da možgani ne zaspijo, dokler ne zaslišijo glasbe. Torej, ko se ob večerih sprašuješ: “Kam danes?”, odgovor najdeš tukaj. 

Deli objavo

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Ne zamudi dobrih koncertov in sočnih novic

Prijavi se na tedenski napovednik in objave spletnega dnevnika​.

Kaj iščeš?