Kaj lahko narediš, da ti ne prodajamo (tople) vode

A že veš, da se proti koncu tedna končno odpira Prulčkov šank? Jupi!!! Točnejši podatki še pridejo, a govori se, da bojo odprli v soboto ali najkasneje v ponedeljek. Obenem z novico pa se nate obračam s prošnjo.

Kazalo

Drage simpatizerke in dragi simpatizerji,

a že veš, da se proti koncu tedna končno odpira Prulčkov šank? Jupi!!! Točnejši podatki še pridejo, a govori se, da bojo odprli v soboto ali najkasneje v ponedeljek. Obenem z novico pa se nate obračam s prošnjo.

Nič ni več samoumevno, da bomo dobili kozarec vode zastonj pri šanku. Pri katerem koli šanku. Za to je treba zdaj nekaj narediti. Treba je iti na upravno enoto in tam podpisati soglasje za referendum za pitno vodo. Ali pa ga podpisati elektronsko.

LINK: https://zapitnovodo.si/?fbclid=IwAR2GNIXSXfcFpk7RsEeOLWTPs9sQmQ_q8jYNdVvqHv6T9rAFjQqPke-PkL8

To pišem, ker opažam eno zanimivo reč. Glede na odzive prijateljic in prijateljev na FB zgleda, da smo že vsi strumno oddali svoj podpis. Veliko profilk ima lepo zeleno podlago in nekateri celo delite dokaze o podpisih.

AMPAK …

do danes še vedno manjka nekaj več kot 17 tisoč podpisov. Bože mili, to je še več kot tretjina!!! Kako je to možno? A je mogoče, da vidim samo en mehurček podobno mislečih? Kaj pa ostali? Malo sem šla raziskovat in ugotovila, da izven mehurčka tičijo moji starejši sorodniki, ki nimajo Facebooka, Instragrama. Celo TikToka ne!

Tako sem jih malo poklicala in povedala, kaj obstaja in za kaj se gre. In tako se obračam tudi nate. Ne samo, da podpišemo vsi, ki nam je Prulčkova atmosfera všeč. Pobaraj še malo svoje starše, pa tete in strice, vsaj tiste, ki radi hodijo k Soči, v Bohinj, pa v Ankaran ali v toplice, če vejo, kaj je res nujno narediti to pomlad. 

Upam, da se kmalu lahko z lahkim srcem in polnim mehurjem čiste studenčnice nasmehnemo spremembi,

Staša

Deli objavo

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Ne zamudi dobrih koncertov in sočnih novic

Prijavi se na tedenski napovednik in objave spletnega dnevnika​.

Kaj iščeš?