Po kavo na Prijateljev Trg pred Balkanskim Virtualnim koncertom

Strežemo najbolj kulturno kavo na Prulah! Obeta se nam prenova našega vrta. Virtualna live izvedba iz glasbenega cikla Balkan Jam 30. 3. in 2. poziv ustvarjalcem alternativne kulture.
Prijateljev trg

Kazalo

Dobrodošli v prulčkovo kavarno po “COFFEE TO GO”!  

Od ponedeljka naprej pri nas strežemo najbolj kulturno kavo na Prulah! Adi bo od 10. do 17. ure stregel z umetniško dozo jutranjega ali dnevnega (brez)kofeina, ki vas bo osvobodila vseh političnih in drugih nekorektnosti.

Prenova prulčkovega vrta

Obeta se nam prenova našega vrta, zato se bomo v tem tednu sestali z arhitektkama, Tino Mikulič in Vesno Draksler. Omenjeni tandem je v zadnjem času polnil medije predvsem z odmevno in nagrajeno arhitekturo DMD Hiše. Predstavili nama bosta težko pričakovani projekt, ki ga želimo izpeljati čim prej. 

Naj omenimo, da sta Mikuličeva in Drakslerjeva pred leti projicirali tudi projekt Prijateljev trg, ki pa se zaradi kompleksnosti žal ni izšel.  Šlo je za precej radikalen projekt, ki je predvideval poenotenje skupnega prostora pred Prulčkom in PTLjem, postavitev sodobne opreme za otroško igrišče ter širitev trga na račun parkirišča. Nad projektom so bili na MOLu zelo navdušeni 😉 

Sobota 20. 3. – Balkan Jam v živo z Jeleno Soro ob 19:30

V soboto se nam ponovno obeta odlična virtualna live izvedba iz glasbenega cikla Balkan Jam pod taktirko čutne glasbenice in skladateljice Jelene Soro (s katero smo se pred kratkim pogovarjali in objavili tudi intervju). V naše domove bo pripeljala zopet balkansko vzdušje z odličnimi glasbeniki.  

Stay tuned & Pratite nas!

Poziv ustvarjalcem alternativne kulture

Zavod Prule in Prulček še naprej vabita kreativne, uveljavljene, neuveljavljene, mlade, stare, skratka, vse avtorje in ustvarjalce alternativne glasbene kulture, da pošljejo svoje video in avdio posnetke zvena (tudi plesa), slike, intervjuje, vse, kar diši po novem, drugačnem, obetavnem in alter umetniškem izrazu. Obenem se zahvaljujemo vsem, ki ste se že odzvali in nam poslali svoje posnetke. Naj povemo, da je bil odziv zelo dober. 

Dragi podpornik, upornik, umetnik, slučajno mimoidoči, podpiši se na novičke, da ne dobiš kulturnega manka! 

Deli objavo

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Ne zamudi dobrih koncertov in sočnih novic

Prijavi se na tedenski napovednik in objave spletnega dnevnika​.

Kaj iščeš?