Prulček v novi spletni preobleki z novo programsko vsebino in podaljšanim foto natečajem

Juheej!!! Prulčkova spletna stran je dobila novo podobo. Prpravljamo nov programski steber, namenjen spodbujanju socialnega dialoga.

Kazalo

Prenovljena Prulčkova spletna stran 

Juheej!!! Prulčkova spletna stran je dobila novo, bolj ekspresivno podobo. Gre za teamski efort Sandre (isana.eu), Matjaža (diom.si) in Saše (brandician.eu), ki so ustvarili bolj živo, dinamično in tudi sodobno besedno in programsko vsebino.

Dragi podpornik, sledilec, virtualni obiskovalec, oglej si program v novi preobleki, preberi blog in se hrabro podpiši na novičke!

Nov steber Prulčkovega programa

Trenutno v Prulčku prevladujeta dva programska stebra, to so koncerti in razstave, za katere nedvomno vemo, da so vam bili všeč še iz časov pred korono. 

V teh novih časih pa se spogledujemo še z izvedbo nečesa novega, drugačnega, kar nam bo pomagalo uresničiti naše poslanstvo.

Zato v sodelovanju z Daretom Miladinovićem – avtorjem Prulčkovega logotipa in drugih prepoznavnih slovenskih brendov – in drugimi aktivisti pripravljamo nekaj izjemno zanimivega. Naj povemo, da gre za nov steber Prulčkovega programa namenjen spodbujanju socialnega dialoga.

Podaljšan natečaj Ustvarjalke 

Odločili smo se, da zaradi majhnega števila prijav podaljšamo fotografski natečaj:

  • Rok za oddajo fotografij je 15. 4. 2021.
  • Otvoritev razstave bo 15. 5. 2021. 

Več o natečaju …

Deli objavo

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Ne zamudi dobrih koncertov in sočnih novic

Prijavi se na tedenski napovednik in objave spletnega dnevnika​.

Kaj iščeš?