Kaj sta na prulčkovem odru povedala mojstr šanka in stric iz ozadja + video

Čeprav so nam spet napovedali karantenski čas in nas še naprej potiskajo v omejeno (kulturno) socializacijo v stilu “killing us softly”, pa se mi v Prulčku ne damo.
Prulcek-interview

Kazalo

Čeprav smo spet v karanteni in nas še naprej potiskajo v omejeno (kulturno) socializacijo v stilu “killing us softly”, pa se mi v Prulčku ne damo. Tako smo ta teden v rekorder ujeli

zgodbi dveh zanimivih, srčnih, kulturnih, malce uporniških moških duš. V Prulčku sta doma. 

Ne zamudite torej naše naslednje objave, dvojnega intervjuja z ljubljansko legendo – mojstrom prulčkovega šanka in z našim stricem iz ozadja, ki sta kljub vsem svojim osebnostnim razlikam uspela ustvariti dobro sodelovanje, s katerim uspešno sejeta kulturno dogajanje v Prulčku. 

Na Patreonu pa si lahko, dokler spet ne zaženemo kafane, kot se za kafano gre, ekskluzivno ogledate

posnetek zadnjega koncerta Balkan Virtual Jam,

ki smo ga (z upoštevanjem vseh priporočil NIJZ) ušpičili v Prulčku. Nastopila je Jelena Soro, oboistka, pevka, skladateljica in pedagoginja, ki ustvarja predvsem komade etno glasbe in eksperimentalne improvizacije. 

Moja publika so ljudje, ki jim je pomembna kvaliteta življenja. Ljudje, ki se hočejo osebnostno razvijati v boljšo različico sebe.

Jelena Soro v nedavnem Prulčkovem intervjuju.

Dragi podporniki Prulčka! Video si lahko ogledate tukaj: https://www.patreon.com/prulcek. Podpri nas na Patreonu s svojim prispevkom že od 1 € naprej.

Dragi ljudje, ostanite zdravi, dušo pa si le napolnite s kulturnimi prispevki, ki smo jih za ta teden pripravili za vas.  

Deli objavo

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Ne zamudi dobrih koncertov in sočnih novic

Prijavi se na tedenski napovednik in objave spletnega dnevnika​.

Kaj iščeš?